Buso audio

Sorteer op:

Dit Meubel levert ruimte voor een 61 toetsen tellend keyboard en een comfortabele hoek voor de racks. Dit Xl model is perfect voor audio professionals die de ruimte nodig hebben om al hun apparaten voor op het blad en in de Racks te plaatsen.
€1.750,00
De producer 2+ MK3 is het model van waar Buso het meest trotst op is en dan ook nog eens de versie die het laatste is geupdate
€1.550,00
De Producer XXL is een professionele studio workstation met een 61-toetsen toetsenbord lade en 2x10u rackspace. De Producer XXL kan worden uitgerust met een extra 2x14u rack kit.
€1.799,00
Speciaal ontworpen Studiomeubel voor de Audient ASP4816 console

2x16U rack space, uitbreidbaar naar 2 x 30 (met de rack kit)Beech wood baseOpen back for easy patchingDimensions225x92x118cm (WxHxD)Armrest height 72 cm
Met 3x3HE en de ruimte om een 88 toetsen tellend keyboard kwijt te kunnen combineert de Artis 88 comfort, functie en design in het best mogelijke ontwerp.
€1.075,00
De Producer 2 is het meest compacte professionele workstation van Buso. Met 2x5HE ruimte kan het zeker wat outboard gear hebben en toch low profile blijven.
€1.200,00
De Multifunctionele Producer Key 61 biedt ruimte voor meerdere schermen en controllers op zijn grote oppervlak en een 61 toetsen tellend keyboard of sythezier in de daarvoor besteme ruimte.
De Solo 88, Strak, Recht toe recht aan en bovenal "no nonsense". Een mega werkblad en tegelijkertijd een ruimte voor maar liefst een 88 toetsen tellend keyboard
€999,00
Compact and sturdy construction.
Non-slip middle section for laptops, tablets or controllers.
Heavy-duty, lockable wheels for mobility.
2x5u rack space.
Large desktop for controllers and other tabletop devices.
Hard wood trims hand crafted with lov
€1.325,00
de Producer 3 is een compact studio meubel met 3 x 5 HE aan rackruimte. groot bureaublad zodat je veel kwijt kan!
€1.550,00
Buso audio Console SSL Matrix degelijk studio meubel speciaal voor de SSL Matrix
De nieuwe Studio is een verfijnd, opnieuw ontworpen versie van de Classic. Met 3x6 RU schuine en 3x2 RU verticale rackspace De studio heeft een kleine footprint en een hoek in de richting van de gebruiker voor de beste ergonomie.
€1.899,00
De Artist 61 is een ideaal workstation geschikt voor bijna iedere ruimte, en biedt ruimte voor een 61 toetsen tellend keyboard.
€950,00
De Rack kit levert een uitbreiding van maar liefst 2 x 14 HE aan rackruimte tussen de staanders van je desk onder je werkblad zodat je al je gear mooi kwijt kan.
€125,00
De Studio is het vlaggenschip van Buso. Het handgemaakte hard Beukenhouten meubel heeft 3x13 eenheden voor zijn rack ruimte.
€3.350,00
De Solo 61, ideaal. Door zijn grote werkblad heb je veel ruimte om aan te werken en tegelijkertijd is hij zo compact dat hij in bijna iedere ruimte past. Doordat je er een 61 toetsen tellend keyboard in kwijt kan is hij multifunctioneel.
€899,00
De Master line is gemaakt van echt Beukenhout. En telt maar liefst 2x10HE aan rack ruimte

Het schuine achter paneel zorgt ervoor dat u geen last heeft van reflecties.

De werkhoogte van dit station is 72 cm
€2.399,00
De Master 3 is voorzien van een volledig houten frame, met de hand gemaakt om een
€3.499,00
De Master 2+ is gemaakt van een volledig handgemaakt volhouten frame om exceptionele kwaliteit te bereiken.
€3.350,00

BUSO

Elk meubel wordt met de hand gemaakt. Daarom kunnen gewenste veranderingen worden doorgevoerd
zonder de prijs gelijk immens te laten stijgen. De maten aanpassen zijn meestal gratis

Levertijd: Gemiddeld 2 weken om te maken en een paar dagen om te verzenden

manier van aanleveren: Zware houten dozen op pallet. Dit zorgt voor extra bescherming en veiliger transport. De dozen zijn meestal rond de 120x60x40 cm en wegen 50 kg

Gemaakt van Echt hout

in alle meubelen van Buso zitten onderdelen van echt hout en de duurdere lijn zoals de master serie bestaat volledig uit hardhout. Buso is zo trots op haar producten dat ze zich durven te meten met de grootste namen. Het voelt gewoon goed.  

Door mensen gemaakt

Traditionele Timmermans methodes worden gebruikt om het hout te bewerken. Dit maakt de meubelen uniek en persoonlijk. Buso bereikt haar exeptionele productie kwaliteit omdat alle meubels handgemaakt zijn. Flexibilteit is een extra bonus daarbij. Aanpassingen zijn mogelijk en betaalbaar 

 

Speciaal gemaakt voor de Studio

Het doordachte ontwerp, brengt synergie tusseen de functie en de ergonomie. Buso Audio biedt oplossingen voor artiesten, Producers, Mastering engineers en ook commerciele Studio's. De achtergrond kennis die Buso heeft maakt ze zeker gekwalificeerd.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x