Producer

Sorteer op:

Wij werken samen met diverse leveranciers om alsnog het juiste meubel te kunnen realiseren.
De Producer 2 is het meest compacte professionele workstation van Buso. Met 2x5HE ruimte kan het zeker wat outboard gear hebben en toch low profile blijven.
€1.200,00
de Producer 3 is een compact studio meubel met 3 x 5 HE aan rackruimte. groot bureaublad zodat je veel kwijt kan!
€1.550,00
De Multifunctionele Producer Key 61 biedt ruimte voor meerdere schermen en controllers op zijn grote oppervlak en een 61 toetsen tellend keyboard of sythezier in de daarvoor besteme ruimte.
De producer 2+ MK3 is het model van waar Buso het meest trotst op is en dan ook nog eens de versie die het laatste is geupdate
€1.550,00
Dit Meubel levert ruimte voor een 61 toetsen tellend keyboard en een comfortabele hoek voor de racks. Dit Xl model is perfect voor audio professionals die de ruimte nodig hebben om al hun apparaten voor op het blad en in de Racks te plaatsen.
€1.750,00
De Producer XXL is een professionele studio workstation met een 61-toetsen toetsenbord lade en 2x10u rackspace. De Producer XXL kan worden uitgerust met een extra 2x14u rack kit.
€1.799,00
De Rack kit levert een uitbreiding van maar liefst 2 x 14 HE aan rackruimte tussen de staanders van je desk onder je werkblad zodat je al je gear mooi kwijt kan.
€125,00
De Producer serie van Buso Audio geeft je de perfecte werkplek om je project te starten.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x