Buso audio

Sorteer op:

Dit Meubel levert ruimte voor een 88 toetsen tellend keyboard en een comfortabele hoek voor de racks. Dit Xl model is perfect voor audio professionals die de ruimte nodig hebben om al hun apparaten voor op het blad en in de Racks te plaatsen.
€1.599,00
The Producer 2+ is our most loved studio workstation. With 2x6U angled racks the Producer 2+ will provide the best ergonomics during a long day.
€1.399,00
Met 3x3HE en de ruimte om een 88 toetsen tellend keyboard kwijt te kunnen combineert de Artis 88 comfort, functie en design in het best mogelijke ontwerp.
Compact and sturdy construction.
Non-slip middle section for laptops, tablets or controllers.
Heavy-duty, lockable wheels for mobility.
2x5u rack space.
Large desktop for controllers and other tabletop devices.
Hard wood trims hand crafted with lov
€1.325,00
De Artist 61 is een ideaal workstation geschikt voor bijna iedere ruimte, en biedt ruimte voor een 61 toetsen tellend keyboard.
The multi-purpose Producer Keys will fit multiple screens and controllers and a 88-key keyboard or synthesizer in its removable keyboard shelf.
De Rack kit levert een uitbreiding van maar liefst 2 x 14 HE aan rackruimte tussen de staanders van je desk onder je werkblad zodat je al je gear mooi kwijt kan.
€125,00

BUSO

Elk meubel wordt met de hand gemaakt. Daarom kunnen gewenste veranderingen worden doorgevoerd
zonder de prijs gelijk immens te laten stijgen. De maten aanpassen zijn meestal gratis

Levertijd: Gemiddeld 2 weken om te maken en een paar dagen om te verzenden

manier van aanleveren: Zware houten dozen op pallet. Dit zorgt voor extra bescherming en veiliger transport. De dozen zijn meestal rond de 120x60x40 cm en wegen 50 kg

Gemaakt van Echt hout

in alle meubelen van Buso zitten onderdelen van echt hout en de duurdere lijn zoals de master serie bestaat volledig uit hardhout. Buso is zo trots op haar producten dat ze zich durven te meten met de grootste namen. Het voelt gewoon goed.  

Door mensen gemaakt

Traditionele Timmermans methodes worden gebruikt om het hout te bewerken. Dit maakt de meubelen uniek en persoonlijk. Buso bereikt haar exeptionele productie kwaliteit omdat alle meubels handgemaakt zijn. Flexibilteit is een extra bonus daarbij. Aanpassingen zijn mogelijk en betaalbaar 

 

Speciaal gemaakt voor de Studio

Het doordachte ontwerp, brengt synergie tusseen de functie en de ergonomie. Buso Audio biedt oplossingen voor artiesten, Producers, Mastering engineers en ook commerciele Studio's. De achtergrond kennis die Buso heeft maakt ze zeker gekwalificeerd.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x