Audio Technica

De closed-back dynamische ATH-M20x-koptelefoon van Audio-Technica is de opvolger van de ATH-M20 uit de vermaarde M-Serie.

ATH-M20X

ATH-M20X

MOdern ontwerp en kwaliteitsmaterialen

De closed-back dynamische ATH-M20x-koptelefoon van Audio-Technica is de opvolger van de ATH-M20 uit de vermaarde M-Serie. Met zijn moderne vormgeving en samenstelling uit hoogkwalitatieve materialen biedt de ATH-M20x een hoog luistercomfort. Zijn uitmuntende geluidsweergave en effectieve geluidsisolatie maken hem bovendien tot een uitgelezen keuze voor opname- en mixactiviteiten. 

  • Closed-back monitorkoptelefoon, speciaal geschikt voor opname- en mixactiviteiten
  • 40-mm drivers met zeldzame-aardemagneten en spreekspoelen met verkoperd aluminiumdraad.
  • Afgestemd op verbeterde weergave van lage tonen en een stevig basgeluid
  • Ergonomisch, lichtgewicht ontwerp en uitstekende geluidsisolatie dankzij het circumaurale ontwerp dat de oren volledig omsluit
  • Oorkussens en hoofdband vervaardigd met professionele kwaliteitsmaterialen
  • Handige enkelzijdige kabeluitgang
 

“PerfectE mixcontrolE”

Net als bij de overige modellen uit deze serie is het ontwerp van de oorschelpen en hoofdband van ATH-M20x volledig vernieuwd voor verbeterd draagcomfort en een langere levensduur. Deze koptelefoon levert optimale prestaties in het laagfrequentiebereik, wat een perfect uitgebalanceerde mixcontrole biedt.

“zeldzame-aardemagneten”

De ATH-M20x is afgestemd op optimale prestaties in het laagfrequentiebereik en biedt een hoogkwalitatieve geluidsweergave. Dankzij het circumaurale ontwerp dat de oren volledig omsluit, lekt de koptelefoon geen geluid. Het ergonomische ontwerp van de ATH-M20x biedt bovendien meer flexibiliteit dan zijn voorganger omdat de oorschelpen 15 graden kunnen draaien.

“krachtige combinatie van design en comfort”

Het ontwerp van de robuuste ATH-M20x-koptelefoon is gebaseerd op dat van de M50 en M40 en is bedoeld voor dagelijks gebruik. Door zijn lichte gewicht en comfortabele pasvorm kan de ATH-M20x probleemloos langere tijd worden gedragen, of dit nu in de studio is of onderweg.

0 stars based on 0 reviews Add your review
 Add
Use commas to separate tags
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x