Wij zijn Studio Furniture Europe

Wij zijn Studio Furniture Europe
 
Studio Furniture Europe richt zich op het advies en de verkoop van Studiomeubelen sinds 2014.
Wij bedienen klanten over de gehele EU en ook daarbuiten zoeken we altijd de beste oplossing van aanvraag tot verzending. Ons bedrijf is gevestigd in het hart van Gouda. Door deze centrale locatie kunnen wij gemakkelijk door geheel Nederland installaties verzorgen. Onze doelgroep betreft zowel de consument als de zakelijke professional. Wij zien dan ook overal een uitdaging in. Wanneer Iemand op zijn zolderkamer in een kleine ruimte toch wat aan zijn akoestiek wil doen met beperkt budget handelen wij dit net zo serieus en met evenveel plezier af als de grotere vraagstukken. Wanneer je als professional namelijk tegen dingen aanloop zoals problemen met kabelmanagement, flutter echo’s, positionering studiomeubel in de ruimte e.d. denken wij mee of kunnen wij specialisten binnen ons netwerk inschakelen om elk vraagstuk naar tevredenheid af te handelen.
De keuze van bepaalde speakers op specifieke monitor stand of als dan niet gebruik van IsoAcoustics. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij bieden de oplossing en het bijpassende product.
 
Wij zijn gestart vanuit de droom om klanten een breed assortiment te kunnen aanbieden. Ons doel was dan ook om niet alleen het meest divers maar ook de grootste aanbieder van Nederland te worden en dat is ons gelukt. Wij leveren meerdere merken studiomeubelen die komen vanuit Nederland tot aan Amerika. Sommige merken hebben overlap maar onze ervaring heeft geleerd dat er toch grote verschillen zijn tussen de merken. Ga jij voor echt hout? Of liever Aluminium? Wil je bombastisch of liever minimalistisch?. Wat lichter verplaatsbaar of juist zwaar en extra degelijk? kies je voor een specifieke kleur en/of let je meer op je portemonnee? Al deze opties gaan dagelijks door ons hoofd en hier praten we dan het liefst ook over.
Kijk naar ons aanbod en mocht iets niet duidelijk zijn dan horen we het graag of verwelkomen we je binnenkort in de showroom die we gaandeweg 2017 gaan realiseren.
 
 
 
Waarom een studiomeubel?
 
Elke Producer, geluidsengineer of muzikant herkent vast de situatie waarin er langzaam meer apparatuur wordt aanschaft naarmate je hobby of beroep serieuzere vormen begint aan te nemen.
Dure apparatuur zoals: desktop, laptop, iPad en vaak meerdere schermen, controllers en synthesizers worden gekocht en in de praktijk komen wij vaak tegen dat deze apparatuur vaak op een standaard houten tafeltje, een zelf getimmerd bureaublad of op een al dan niet aangepast (Ikea) meubeltje word geplaatst.
In eerste instantie lijkt het logisch om hierop te besparen maar vaak worden een aantal zaken al snel vergeten of simpelweg niet aan gedacht. Namelijk dat als je kiest voor een professioneel meubel je een aantal dingen standaard in huis haalt:
 
1) Een meubel oogt strakker en werkt efficiënter, al je (dure) apparatuur komt prachtig uit de verf!
2) Wie serieus geluidsproblemen ervaart met het afmixen verkleint dit al door een professioneel meubel te plaatsen. De speciale vormen en hoeken zijn namelijk allemaal doordacht en leveren transparantie voor geluid en reflectie.
3) De manier waarop een meubel is ontwikkeld zorgt vaak ook voor de perfecte plaatsing van je monitors zodat je (ook in kleinere ruimtes) de sweet spot gemakkelijk instelt
4) Alle meubels zijn ergonomisch ontworpen en de juiste hoogte en afstanden tot bv je toetsenbord of synthesizer werken preventief om gezondheidsklachten te voorkomen. Zeker voor de mensen die langdurig achter hun Studiomeubel aan het werk zijn.Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x