Zaor
450,00 Incl. tax

De MIZA Jr. is een compact meubel voor producers en andere professionals die langere tijd achter een computer zitten. Onder de gehele lengte van het blad zit een uitschuifbaar niveau, welke ruimte bied voor een toetsenbord en een muis.

Delivery time:
Article number:
MZ-JR-II-BK-CHE
Quantity:
Add to cart

De MIZA Jr. is een compact meubel voor producers en andere professionals die langere tijd achter een computer zitten. Onder de gehele lengte van het blad zit een uitschuifbaar niveau, welke ruimte bied voor een toetsenbord en een muis. Maar ook Pads, een pen of bijvoorbeeld drum machines, synthesizers of (MIDI-) controllers of DJ-mixers net wat jou het beste uitkomt.


Het hoogte niveau kan worden gesteld van 5 cm tot een comforatabele 16 cm van werkruimte onder het bureaublad. Dit maakt het een zeer aantrekkelijk meubel voor computer programmeurs of grafisch vormgevers evenals producers en DJ.


Meestal heeft een bureau ruimte voor 1 of 2 schermen (24"als moderne standaard gerekend).
Deze schermen hebben verschillende afmetingen en vormen en nemen waardevolle ruimte in. Zeker voor iemand die met geluid werkt kan dit soms voor een behoorlijk obstakel zorgen en in de weg staan van een goede luister ervaring!. Hier biedt de MIZA jr een tweede ruimte aaan de acherzijde(net als aan de voorkant verstelbaar in hoogte in stappen van 16mm tot 16cm onder het werkblad) en verwijderbare panelen. Dit is erg gemakkelijk want hierdoor kunt u de voet van het scherm onder het bureau blad laten zakken. De panelen worden geleverd in 3 segmenten zodat je zelf kan kiezen of je juist

0 stars based on 0 reviews Add your review
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x