Installatie

Installatie bij u in de Studio

 

Bij Studiofurniture.nl is het installeren van Studio Desks een tweede natuur.
Voor € 299,- (inclusief btw) komen wij standaard binnen Nederland met twee monteurs bij u in de studio om het geheel te monteren. Ook overleggen we met u altijd de beste opstelling, nemen we de tijd om vragen te beantwoorden voor wat betreft bijvoorbeeld monitor opstelling, kabelafwerking en of andere apparatuur.  Zo bent u gegarandeerd van het beste eindresultaat. Neem contact op voor prijzen overige landen.

Is uw studio op de eerste of tweede verdieping? Geen punt. Wij houden van traplopen en omdat de meeste Studio Desks worden geleverd in delen, zijn kleine ruimtes of (spil) trappen geen enkel probleem.

Onze ervaring is dat er op locatie altijd wel vragen zijn over de exacte plaatsing van het meubel, alsmede de afwerking van kabels en andere oplossing die misschien niet voor nu maar misschien in de (nabije) toekomst kunnen gelden. Onze monteurs zijn experts en hebben ruim kennis van oplossingen en wanneer u iets specifieks zoekt word dit uitgezocht en komen wij vaak met de beste en ook scherpst geprijsde oplossing. Zowel voor de meubelen maar ook de hardware aangezien wij leverancier zijn van de grootste merken.

Tot binnenkort bij u in de Studio!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x