Zaor Studio Meubels

Geschiedenis van ZAOR Studio Meubelen

 

ZAOR Studio Furniture Is van origine opgericht door Michele Zullo. Hij was een pianobouwer en heeft zijn vakmanschap gebruikt om prachtige design meubelen te introdueren in de wereld van studiomeubelen.

Door de jaren heen hebben mensen zich bij hem aangesloten. Klaus Gehlhaar is al jaren een pro audio expert en ook Gilles Bartholmé die een sound engineer is. Samen realiseren ze de droom om een studio omgeving een nog creativere belevings ervaring te geven. Van oplossingen voor beginnende producers tot en met compleet ontwikkelde studioinrichtingen inclusief acoustics, heeft ZAOR zich dusdanig ontwikkeld dat de elegante productlijn zich goed laat aansluiten bij het grote publiek maar ook nog unieke custom oplossingen beschikbaar stelt.

ZAOR zegt dat onmogelijk niet in hun woordenboek past!

Met de introductie van de KLAViDESK laat ZAOR zien dat ze een kant opgaan waar geen enkele meubelmaker nog is gekomen. Het combineren van een muziek instrument in combinatie met een meubel. Overal ter wereld worden de meubels van ZAOR gelverd en over de wereld verspreid vormen deze meubels een onderdeel van de meest prestitigieuze  studio omgevingen. Omdat verschepen over grote afstand best prijzig kan zijn heeft ZAOR zichzelf uitgedaag door een nieuwe lijn: de MODULAR system studio furniture concept te introduceren om zo de kosten in te perken.

"Door constant te innoveren en onzelf te herontdekken. streven we ernaar de levens van gepassioneerde audio professionals over de wereld te verbeteren. Dit doen we door een nunieke combinatie van ergonomie en estetiek te realiseren" -Michele Zullo-  

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x